Dokumentum  
 
Polc: (Cikk)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A húsmentes ételek valóban fenntarthatóbbak?
Alcím: vegetáriánus és hústartalmú ételek fenntarthatóságának értékelése különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra ; 2. rész
Szerző: Mannheim Viktória ; Lovasné Avató Judit
Szerz. közl: Mannheim Viktória, Lovasné dr. Avató Judit
Helyism. tárgyszó: fenntartható fogyasztás ; vegán ételek ; környezeti hatások ; kutatás
Katalógus: öko cikk
Miben: Zöld ipar magazin 13. évf. 05. sz. (2023. szeptember/október)
Oldal: p. 25-28.
Kivonat: A hústartalmú éttermi fogások és a vegán ételek előállításának a környezetre gyakorolt hatásainak tapasztalatairól, egy kutatás eredményeivel.
József Attila Megyei és Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer