Dokumentum
Polc:
(Cikk)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
Megjegyzés
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A húsmentes ételek valóban fenntarthatóbbak?
Alcím:
vegetáriánus és hústartalmú ételek fenntarthatóságának értékelése különös tekintettel az élelmiszer-pazarlásra ; 2. rész
Szerző:
Mannheim Viktória
;
Lovasné Avató Judit
Szerz. közl:
Mannheim Viktória, Lovasné dr. Avató Judit
Helyism. tárgyszó:
fenntartható fogyasztás
;
vegán ételek
;
környezeti hatások
;
kutatás
Katalógus:
öko cikk
Miben:
Zöld ipar magazin 13. évf. 05. sz. (2023. szeptember/október)
Oldal:
p. 25-28.
Kivonat:
A hústartalmú éttermi fogások és a vegán ételek előállításának a környezetre gyakorolt hatásainak tapasztalatairól, egy kutatás eredményeivel.
József Attila Megyei és Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1671 - InfoKer