Niki Webster legújabb szakácskönyve elsősorban azoknak ajánlható, akik vegán konyhát visznek és nemrég szereztek be egy air fryert (vagy tervezik, hogy vesznek egyet), ugyanis a gyűjteményben csupa air fryerben - tehát forrólevegős sütési módszerrel - készíthető vegán recept kapott helyet.
[>>>]
Niki Webster legújabb szakácskönyve elsősorban azoknak ajánlható, akik vegán konyhát visznek és nemrég szereztek be egy air fryert (vagy tervezik, hogy vesznek egyet), ugyanis a gyűjteményben csupa air fryerben - tehát forrólevegős sütési módszerrel - készíthető vegán recept kapott helyet. Másodsorban természetesen bárki találhat kedvére valót az ízletes és egészséges hetven növényi alapanyagokkal készülő étel között. Niki Webster kedvcsináló bevezetőjét (amelyben részletesen leírja az air fryer használatát) a reggelik követik, köztük olyanokkal, mint a gyümölcsös meleg zabtál, a füstös tepsis krumpli zöldségekkel vagy a zöldséges frittata. ***Ezt követik az ebédek (sajtos-borsós arancini, curry édesburgonya-leves, padlizsánmeze pirítóssal), a szupergyors fogások (fűszeres hummus, gombásszuvlaki-wrap, pestós lepény cukkinivel és spárgával), a fél óra alatt elkészíthető ételek (fűszeres babburger, sült sütőtökös ragu, vörös curry), továbbá a "kenyerek, sütik, kekszek és desszertek" (egyszerű lepénykenyér, süt babán datolyakaramellel, óriás mogyoróvajas süti, sárgarépatorta). A színes fotókkal kísért kiadvány végén mutató segíti a válogatást, keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]