Az egészséges táplálkozás jegyében óriási divat lett a zöld turmixok fogyasztása, nem titkoltan fogyókúrás céllal. Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. Leggyorsabban pedig úgy fogyaszthatunk egy jó nagy adagot
[>>>]
Az egészséges táplálkozás jegyében óriási divat lett a zöld turmixok fogyasztása, nem titkoltan fogyókúrás céllal. Tudományosan bizonyított, hogy a zöld leveles zöldségek és a gyümölcsök első rangú fitotápanyag-, vitamin- és rostforrások. Leggyorsabban pedig úgy fogyaszthatunk egy jó nagy adagot ezekből az egészséges zöldekből, ha levet vagy turmixot készítünk belőlük. A nagyalakú, egész oldalas, színes fotókkal illusztrált dekoratív könyv szerzőpárosa ilyen nyers, egész zöldségeket, gyümölcsöket, zöldfűszereket, fűszereket és egészséges zsírokat tartalmazó recepteket gyűjtött össze. Ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a leveket, biztosíthatjuk szervezetünk számára a létfontosságú vitaminokat, antioxidánsokat és ásványi anyagokat. Akár formába akarunk lendülni, akár jobb általános egészségre vágyunk, vagy egy mélyreható tisztítást szeretnénk ajándékozni szervezetünknek, a zöld levek és turmixok beépítése az étrendbe a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer – állítja Mima Sinclair és Judith Wills. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]