A magyar médiavilág és közélet egyik igazi színfoltja az olasz származású, de már több mint húsz éve hazánkban élő Gianni Annoni, akit televíziós műsorvezetőként és gasztronómiai szakértőként egyaránt ismerhet, szerethet a nagyközönség. Gianni jelentkezett már korábban szakácskönyvvel (Giannival a
[>>>]
A magyar médiavilág és közélet egyik igazi színfoltja az olasz származású, de már több mint húsz éve hazánkban élő Gianni Annoni, akit televíziós műsorvezetőként és gasztronómiai szakértőként egyaránt ismerhet, szerethet a nagyközönség. Gianni jelentkezett már korábban szakácskönyvvel (Giannival a konyhában; 200424092), de most ezt a műfajt kitágította annyira, hogy simán beleférjen még egy könnyed stílusú önéletrajz és komolyabb mondanivalóval bíró pályarajz is: a szerző kiváló receptgyűjtemény egyes fejezeteit saját élettörténetével, családi és munkahelyi anekdotákkal vezeti fel, jó néhány eddig nem köztudott epizódba avatva be az olvasókat, sok olyan szakaszáról vallva karrirejének, amit a kudarc, ugyanakkor a hibákból valótanulás és az újrakezdésben való hit, töretlen lelkesedés jellemzett. Az emellett bemutatott fogások egyenlő hangsúllyal szerepelnek a műben: a sort a klasszikusnak számító olasz receptek nyitják, és olyan régiók specialitásai követik, mint Piemont, Szicília, Toszkána, és Campania. Az utolsó részben Gianni a "jó vendéglátás alapelveit" összegzi. A minőségi fotókkal illusztrált kiadvány végén találjuk a gasztroszótárat és az indexet. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
JAMK :
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva; nincs elvihető (nincs rá előjegyzés)