Azoknak ajánlható Kay Maguire kötete, aki amellett, hogy a csípős ízvilág, a chilipaprikák szerelmesei a gasztronómiában, szeretnék otthon is termeszteni, közvetve-közvetlenül felhasználni ezeket a fűszernövényeket. A nyitófejezetben olvashatunk a chilik történetéről, csípősségének okairól és mértékéről, majd részletesen elmélyedhetünk a chilitermesztés műhelytitkaiban (eszközök, a növény jellemzői és igényei, gondozása, betakarítása, esetleges betegségek és kártevők, termesztése dísznövényként stb.). Ezt huszonhat közismert chilipaprika-fajta ismertetése követi, majd felhasználási és fogyasztási módjait tanulmányozhatjuk receptekkel kiegészítve. A színes képekkel kiegészített ismeretterjesztő kötetet kislexikon és mutató zárja. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
JAMK :
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva; nincs elvihető (nincs rá előjegyzés)