Bibliogr.: p. 453-454. és a jegyzetekben ; Bibliogr.: p. 451-454. és a jegyzetekben
UKazon:
201325064
Kivonat:
Tudományos kutatásokon alapuló étkezési eljárást, az ún. A&B módszert mutatja be részletesen könyvében Eleonora De Lennart. Az A&B módszer lényege, hogy figyelembe véve az ember fehérjeemésztési sajátosságait, egyensúlyt igyekszik teremteni a szervezet és az elfogyasztott ételek sajátos kémiája
[>>>]
Tudományos kutatásokon alapuló étkezési eljárást, az ún. A&B módszert mutatja be részletesen könyvében Eleonora De Lennart. Az A&B módszer lényege, hogy figyelembe véve az ember fehérjeemésztési sajátosságait, egyensúlyt igyekszik teremteni a szervezet és az elfogyasztott ételek sajátos kémiája között. Mindez nemcsak különféle betegségek legyőzésében segíthet, de az ideális testsúly és ezáltal a jó közérzet megőrzésében is. A bevezető tanulmányban az ún. jojó-mechanizmus okairól és az egyéb diéták sikertelenségének okairól olvashatunk. Ezt követően esik szó olyanokról, mint az alapvető hibák táplálkozási stílusunkban, az A&B módszer alapelvei, a zsírok és koleszterin szerepe az étkezésben, az alma és a tej kiemelten jótékony hatásai, az öregedési folyamat, valamint az A&B módszer elvei szerinti étkezés a mindennapokban. A kötetet A&B-szakácskönyv, függelék, irodalomjegyzék és mutató zárja. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]